Ca’ de Medici

Ca' de Medici Povestea Ca’ De’ Medici s-a conturat în paralel cu evoluția Lambrusco-ului. Încă de la apariția ei, la începutul anilor 1900, ferma Ca’ De’ Medici a fost administrată întotdeauna de aceeași familie, cea a fondatorului Remigio Medici, moștenirea culturii vinului transmițându-se din tată în fiu. În afară de Lambrusco, ferma produce și alte tipuri de spumante, cum ar fi Malvasia Dolce și un cupaj de Lambrusco și Cabernet – Oblio. Aici, sunt produse mai multe tipuri de Lambrusco: Dolce, S. Giacomo și Terra Calda. Ca’ De’ Medici produce 250.000 de sticle de vin într-un an. Instalațiile de ultimă oră au capacitatea de a stoca într-o stare perfectă cantități foarte mari de vin, până când acestea pot fi supuse procesului de efervescență. Principalul angajament al Ca’ De’ Medici este acela de a continua să investească în calitate cu ajutorul cercetării științifice constante cu privire la cele mai bune tehnologii de producție și având grija să selecteze cei mai buni struguri și cele mai bune regiuni pentru creșterea podgoriilor de Lambrusco. http://www.cademedici.it/
string(212) ""